Drugi konkursni rok za Lokalnog koordinatora Svetske razmene studenata za 2021. godinu (PSANS)

Drage kolege, 

 

Ovim putem vas obaveštavamo da je ponovo raspisan konkurs za izbor novog Lokalnog koordinatora Svetske razmene studenata koji će stupiti na dužnost 01.02.2021. godine i obavljati svoju funkciju do 31.12.2021. godine.

 

IPSF SEP (Student Exchange Programme) je projekat koji još od 1958. godine pruža mogućnost studentima farmacije, čije su asocijacije punopravne članice IPSF-a da iskuse praksu na svim poljima farmaceutske struke van svoje zemlje. Kako je PSANS kroz NAPSer punopravna članica IPSF-a, PSANS-ovci imaju priliku da svakog leta ugoste kolege iz inostranstva i upotpune njihov boravak u našem gradu, za vreme prakse, nezaboravnim. Ukoliko ste društveni, komunikativni, kreativni, organizovani, posvećeni, raspoloženi za timski rad, spremni na avanturu i nezaboravno iskustvo, onda je ova pozicija upravo za vas.

 

Pozivamo sve zainteresovane studente Farmacije sa Medicinskog fakulteta u Novom Sadu da se prijave, ukoliko smatraju da imaju znanja, sposobnosti, ambicije, entuzijazma i vremena za obavljanje ove funkcije.

 

Prijave u vidu popunjenog PSANS formulara (sadrži biografiju i motivaciono pismo) poslati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (u naslovu mail-a napisati Lokalni koordinator Svetske razmene studenata)!

 

Rok za prijavu je 22.1.2021. u 23:59h!!!

 

PSANS FORMULAR

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.