Compounding event: "Magistralna izrada preparata u tretmanu sluzokože usne duplje" (NiPSA)

Drage koleginice i kolege,

Izuzetno nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na 3. Compounding Event - Veština izrade magistralnih preparata, projekat koji će se održati 29. i 30. novembra na Medicinskom fakultetu u Nišu.
Tema ovogodišnjeg projekta je "Magistralna izrada preparata u tretmanu sluzokože usne duplje", a ima za cilj da vama, studentima, pruži znanje o stanjima oralne sluzokože i terapiji iste, kao i to da vam omogući da testirate svoje znanje iz farmaceutske tehnologije i osvojite vrednu nagradu - kotizaciju za 12. NAPSer kongres.

Compounding Event se sastoji od edukativnog i takmičarskog dela. Petak, 29. novembar, je rezervisan za predavanja koja će nam pružati eminentni stručnjaci prof. dr Ljiljana Kesić, doc. dr Vesna Savić. i Mr ph. Milićević Danijela iz ZU apoteke "Ratko Pavlović", sa početkom u 17h u slušaonici S1, u aneksu Medicinskog fakulteta u Nišu.
U subotu, 30. novembra, realizovaće se radionica, sa početkom u 10h u slušaonici S2, a zatim i u laboratoriji 95, gde će studenti moći da odmere svoje znanje stečeno prethodnog dana.

Pravo učešća na radionici imaju studenti koji su odslušali farmaceutsku tehnologiju 1, a učesnici su obavezni da prisustvuju i predavanju!

 
Prijavite se na navedenom linku:

Očekujemo vas u velikom broju, a nadamo se da će vam se svideti treći po redu CE projekat.

Vaša NiPSA. 
      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.