NAPSer Training New Generation (TNG) program (2019)

Želite da budete u sledećem NAPSer timu, a ne znate šta vas čeka? Onda je NAPSer TNG program idealan za vas!

NAPSer TNG program ima za cilj da bliže upozna sve zainteresovane studente sa radom NAPSer-a. Ovo je savršena prilika da čujete kakva zaduženja i obaveze ima i koje projekte sprovodi svako od članova NAPSer tima.

Koliko vremena zahteva angažovanje u NAPSer-u; Zašto je dobro biti u NAPSer timu; Koliko često se organizuju NAPSer sastanci; Šta je Motivacioni vikend; Kako se pišu izveštaji; Kako se sastavlja finansijski plan; Čemu služe EFK ankete koje radimo; Šta se krije iza savršeno realizovanih projekata Savetovanje pacijenata i Farmakoterapijski pristup; Ko sve ima pravo da učestvuje u TWINNET razmeni; Šta je SEP baza; Koliko često moramo čitati mejlove; Ko to pravi tizere za NAPSer kongres; Kako se održava sajt; Koje akcije Javnog zdravlja radi samo NAPSer; - su samo neka od pitanja na koje možete dobiti odgovor!

Projekat će se realizovati u periodu od 09. do 15. septembra, putem Skype-a, kada će svi prijavljeni studenti za određenu poziciju imati prilike da u okviru jednočasovnog ili višečasovnog programa čuju sve neophodne informacije o toj poziciji upravo od članova NAPSer tima i naravno da pitaju sve što ih bude interesovalo!

Ne postoji ograničenje na prijavu za samo jednu poziciju, već se možete prijaviti za sve pozicije u NAPSer-u o kojima želite čuti nešto više.

Prijave traju do četvrtka, 05. septembra u 20h, neophodno je da popunite prijavu na linku:

LINK ZA PRIJAVU

O svim informacijama za realizaciju projekta bićete blagovremeno obavešteni putem mail-a.

11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | [email protected] | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.