I ja se borim (KgPSA)

I JA SE BORIM

 

Asocijacija studenata farmacije u Kragujevcu- KgPSA i Studentski parlament Fakulteta medicinskih nauka će podržati udruženje ‘’MLADI’’ u organizovanju predavanja na temu „I JA SE BORIM“, danas od 18 sati, u amfiteatru Fakulteta medicinskih nauka.

Predavači će biti Nevena Igrutinović, iskusni psiholog na pedijatriji i Maja Mrdaković, volonter organizacije NURODR. Svi prisutni će imati priliku da iz ugla Tamare Alempijević, koja je pobedila ovu opaku bolest i njene majke Zorice Prodanović, čuju kako je borba teška, ali isplativa!

Svake godine, 15. februara, širom Srbije se obeležava Svetski dan dece obolele od raka. Tačno u 13 časova biće pušteni baloni podrške za sve mališane koji se leče i u znak sećanja na one male superheroje koji više nisu sa nama. U Kragujevcu, centralna manifestacija će biti organizovana centralna manifestacija će biti organizovana kod Krsta od 12 do 14h.

Kampanja „I ja se borim”, koju je organizacija Nurdor započela početkom 2016. godine, ima za cilj podizanje svesti javnosti o malignim oboljenjima kod dece i poziv na podršku velikom projektu od nacionalnog značaja – izgradnji novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja pri Klinici za dečje interne bolesti u Nišu.


PRIDRUŽITE NAM SE, DA PODRŽIMO DECU I NJIHOVE NAJBLIŽE U BORBI PROTIV OVE OPAKE BOLESTI!

#IMISEBORIMO

KgPSA

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.