Off-label primena lekova kod novorođenčadi, dojenčadi i male dece - sitnijim koracima ka sigurnijoj terapiji! - 4. CE (BPSA)

Poštovane koleginice i kolege,

 
Studentska organizacija Farmaceutskog fakulteta u Beogradu (BPSA) vas sa ponosom poziva na edukativni projekat - 4. po redu Veština izrade farmaceutskih preparata (Compounding Event) sa temom "Off-label primena lekova kod novorođenčadi, dojenčadi i male dece - sitnijim koracima ka sigurnijoj terapiji!".
 
Događaj se održava na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu u amfiteatru A2, 27. 11. 2022. sa početkom u 10:00 časova. Teorijski deo je namenjen svim studentima Farmaceutskih fakulteta, dok je takmičarski deo namenjen za studente Farmaceutskog fakulteta u Beogradu.
 
Da li znate šta znači termin "off-label" primena lekova? Koliko je takva primena zapravo češća u pedijatrijskoj populaciji u odnosu na starije i zašto? Kako možemo mi, kao budući zdravstveni radnici, da omogućimo boljitak ali i sigurnost primene terapije kod "malih pacijenata"? Kakva je uloga farmaceutske tehnologije u ovoj tematici?
Odgovor na ova pitanja, ali i mnoga druga, daće vam naši eminentni predavači.
 
Pokloni su obezbeđeni za sve učesnike projekta, a posebni pokloni su odvojeni za deset odabranih takmičara. Najbolji na praktičnom delu dobija sigurno mesto i besplatnu punu kotizaciju za 15. NAPSer kongres koji nas očekuje od 30. 11. 2022. na Zlatiboru!
Spremili smo i malo iznenađenje za jednog srećnog dobitnika, na kraju edukativnog dela projekta.
 
Vidimo se u nedelju u 10h, na vama je samo da ponesete dobro raspoloženje, a za kvalitetan program smo zaduženi mi.
 
Vaša BPSA!
 

 

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.