Compounding event: "Česte bolesti kućnih ljubimaca - kako im farmaceut može pomoći" (BPSA)

Drage kolege,

Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na 2. po redu projekat Veštine iznade farmaceutskih preparata sa temom ,,Česte bolesti kućnih ljubimaca - kako im farmaceut može pomoći". Koliko ste puta bili u situaciji da vaš ljubimac ima zdravstvenih problema, a niste znali kako da svoje znanje primenite i pomognete mu? Stoga, ovo je sjajna prilika da se edukujete, a nakon predavanja i da pristupite izradi magistranlih veterinarskih preparata. Projekat će se održati 17.11. (nedelja) u amfiteatru A2 sa početkom u 10h.

Projekat ima za cilj da ukaže na neke najčešće bolesti kućnih ljubimaca, simptomatologiju i laboratorijskiu dijagnostiku uz osvrt na razlike životinjske i ljudske fiziologije i patologije, kao i na ulogu farmaceuta u lečenju vaših četvoronožnih prijatelja. Takođe, želimo da istaknemo saradnju svih zdravstvenih stručnjaka u lečenju životinja i poboljšanju kvaliteta njihovog zdravlja.

Nakon edukativnog dela sledi takmičarski deo u kome će se zainteresovani studenti susresti sa rešavanjem slučajeva iz prakse i samom magistralnom izradom preparata*, pri čemu će najbolji biti nagrađeni za svoje pokazane veštine.
Link za prijave možete pronaći na eventu na Facebook-u!

*Uslov za učešće na takmičarskom delu imaju oni studenti koji su položili Farmaceutsku tehnologiju 1.

Nadamo se da ćete i ovaj put posetiti naš događaj, upotpuniti ga i učiniti uspešnijim, jer polako postaje tradicija.

Vaša BPSA!

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.