Svetski dan dece obolele od raka (EUPSA)

 

 

Dragi drugari, pozivam vas da se pridružite akciji povodom Svetskog dana dece obolele od raka 15.02., u organizaciji Nurdor Novi Sad.
 
Cilj akcije je da se pruži podrška mališanima i njihovim najdražima koji se bore protiv ove opake bolesti, kao i onima koji su tu bitku, nažalost, izgubili. Pokažimo im da nisu sami i pomozimo izgradnju dečijeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu puštanjem balona na Trgu slobode u 12h i slanjem SMS-a na 1150!
 
"I JA SE BORIM!" - za male superheroje, za bolje uslove lečenja i veće šanse za pobedu! ♥️
 
Na koji nacin mozete pruziti pomoc? 
 
1. Volontiranjem u centru Novog Sada, Šapca ili Sremske Mitrovice, 15.02. u prepodnevnim časovima (punjenje, vezivanje i zamena balona i drugih NURDOR-ovih proizvoda za SMS ili novčanu donaciju/promocija NURDOR-a, deljenje flajera i narukvica i pozivanje novih volontera)
 
2. Plaćanjem kafe, peciva, termina u dečijoj igraonici, ulaza u diskoteku... u vidu SMS-a na 1150 (u lokalima na kojima će biti istaknut NURDOR poster)
 
3. Pronalaženjem novih lokala i osoba koji bi se priključili ovoj humanitarnoj akciji.
 
Svi zaintresovani mogu se javiti na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., u inbox stranice ili bilo kome iz EUPSA tima, do petka 09.02. kako bismo na vreme podelili zaduženja i obavestili vas o svim detaljima. ?
 
Nadamo se da ćemo i ovoga puta pokazati humanost i odazvati se u što većem broju. Vidimo se na trgu!
 
 
??????
 
      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.