Konkurs za izbor Lokalnog CE koordinatora (EUPSA)

Drage kolege,

 

 

Usled novog mesta za EUPSA tim 2018. godine čast mi je da otvorim konkurs za izbor novog koordinatora Veštine izrade farmaceutskih preparata (Compounding event). Pozivamo vas da se kandidujete za poziciju, ukoliko smatrate da imate znanja, sposobnosti, ambicije, entuzijazma i vremena za obavljanje iste.

Rok za prijavu je do 01.02.2018. godine i obavlja se slanjem e-maila na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Prijava treba da sadrži kratku biografiju (CV) i motivaciono pismo.

Odluka EUPSA skupštine koju čine trenutni upravni odbor i koordinatori će biće objavljena 07.02.2018. godine na: Facebook stranicama ``EUPSA Novi Sad`` i ``Farmaceutski fakultet, Novi Sad``, zatim na sajtu Farmaceutskog fakulteta i NAPSer-a, a biće takođe poslata svim studentima na mail.

Veština izrade farmaceutskih preparata (Compounding event) Cilj ovog projekta je:

~ da ukaže na značaj farmaceutske tehnologije, kontrole kvaliteta polaznih supstanci i finalnog farmaceutskog proizvoda namenjenog za upotrebu;

~ da nauči studente farmacije da prepoznaju pacijente kod kojih postoji potreba za individualizacijom terapije pomoću preparata koji ne postoje kao gotovi proizvodi;

~ da omogući studentima farmacije da unaprede svoje veštine u izradi različitih oblika farmaceutskih preparata.

Projekat je namenjen studentima farmacije koji žele da steknu i unaprede veštine izrade farmaceutskih preparata, koje interesuje farmaceutska tehnologija kao farmaceutska veština.

Za bilo kakva pitanja ili informacije možete nam se obratiti na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

Hvala i srdačan pozdrav!

 

 

EUPSA tim 2018.

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.