Kad porastem biću... Medicinski biohemičar (BPSA)

 

Kongres "Kad porastem biću... Medicinski biohemičar!"

Drage kolege, sa zadovoljstvom vas pozivamo na Kongres pod nazivom "Kad porastem biću... Medicinski biohemičar!" organzovan od strane Tima medicinskih biohemičara, prvi BPSA-in događaj koji će studentima smera farmacije i farmacije-medicinske biohemije ukazati na to koje su njihove mogućnosti po završetku fakulteta. Kako bi Vam na pravi način predstavili svaku granu profesije, odabrali smo da to bude preko ličnih iskustava svakog od naših predavača, kao i setom neophodnih radionica koje će Vama pomoći da se snađete po završetku, ali i tokom studija!

Osim fenomenalnih predavača i kompanija koje su nam pomogle u organizaciji Kongresa, potrudili smo se i da organizujemo Konkurs za studentsku stručnu praksu 2017. u saradnji sa Centrom za razvoj farmaceutske i biohemijske prakse Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, ali i kurs „Izolacija bakterijske DNK i PCR metoda“ u saradnji sa Institutom za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo (IMGGE).

Svi studenti Farmaceutskog fakulteta su dobrodosli! Više o samom događaju, kao i predavačima možete pročitati na: https://www.facebook.com/events/1323510384382655/
Prijave će biti otvorene od 15. maja u okviru online formulara na linku: https://goo.gl/forms/Pb8K0raU4YsYUgD32

Samo prijavljeni studenti će moći da učestvuju! Mesta za radionice su ograničena! Pratite stranicu!

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.