8. Savetovanje pacijenata (NiPSA)

 

Drage koleginice i kolege,

Veliko mi je zadovoljstvo da vas obavestimo da će ove godine biti održan, osmi po redu, projekat „Savetovanje pacijenata“. Tema ovogodišnjeg projekta je „Hronična venska insufijicencija-etiopatogeneza bolesti i novi terapijski izazovi“.

Projekat ''Savetovanje pacijenata'' ima za cilj da još tokom studiranja predstavi studentima kako bi trebalo da se ponaša farmaceut u apoteci, da radi na svom usavršavanju i time obezbedi kvalitetnu zdravstvenu zaštitu svakom pacijentu.
Suština ovog projekta jeste da studenti farmacije nauče kako se treba ophoditi prema pacijentu prilikom izdavanja lekova, kako ga savetovati i koja pitanja treba postaviti.
BUDIMO FARMACEUTI, A NE TRGOVCI LEKOVIMA!!!

Program:
Predavanja će se održati u četvrtak, 23. marta, u amfiteatru A2 Medicinskog fakulteta

15:00-15:25 - Patofiziologija hronične venske insuficijencije - prof. dr Đinđic Boris
15:30-15:55 - Etiologija i lečenje hronične venske insuficijencije - doc. dr Aleksandra Catić
16:00-16:30 - Hronična venska insuficijencija sa hirurškog aspekta - magistar dr Zoran Damnjanović

U petak, 24. marta od 11:30, u prostoriji S1 na Medicinskom fakultetu, predstavnici prestižne farmaceutske kuce odrzaće kratko predavanje o vazokompresivnim čarapama. Odmah nakon predavanja, biće održana radionica u prostoriji virtuelne apoteke na Medicinskom fakultetu. Na radionici će se studenti oprobati kao budući farmaceuti, a najbolji će biti nagrađen kotizacijom za 10. Nacionalni kongres studenata farmacije na Zlatiboru.

Na predavanjima su dobrodošli studenti svih godina. Pravo na učešće u radionici imaju studenti treće, četvrte i pete godine.

Prijave za radionicu i predavanja se vrše popunjavanjem upitnika klikom na link:

PRIJAVA!

Prijava će trajati do srede 22. marta.
Broj učesnika radionice je ograničen, zato požurite!

Za sve informacije kontaktirajte lokalnog koordinatora za Savetovanje pacijenata NiPSA-e, Cvetković Katarinu, na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.