Falsifikati koštaju više!

Falsifikati koštaju više!

Lažni lekovi, ali i mnogi drugi krivotvoreni proizvodi, mogu imati najveću cenu od svih — Vaš život ili život nekoga koga volite. O rizicima nabavke takvih falsifikata preko Interneta će biti reči na skupu “Falsifikati su opasni po život i zdravlje!” namenjenom studentima koji se održava 22.12.2016. godine u 19 do 20:30 časova u amfiteatru 1 Pravnog fakulteta u Beogradu. Razmenite iskustva sa stručnjacima iz Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije, Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i samih kompanija, naučite kako da razlikujete orginale od falsifikata i prenesete to znanje dalje.

 

Program predavanja:

  1. "Opasnost od lažnih medicinskih proizvoda na Internetu u reči i slici", Pavle Zelić, mr farm. menadžer za međunarodnu saradnju, evropske integracije i odnose sa javnošću, Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije
  2. „Sve što niste smeli da pitate o falsifikatima“, adv. Dušan Mijatović, zastupnik za Adidas i Reebok
  3. „Online izazovi u Srbiji“, Zoran Strsoglavec, regionalni menadžer za Nike i Converse
  4. “Internet i društvene mreže – “mesto” izvršenja krivičnih dela protiv intelektualne svojine”, Mr Mikailo Tijanić, šef Odseka za suzbijanje kriminala u oblasti intelektualne svojine, MUP RS.
  5. Predstavnik filmske industrije - stručni tim Net filma

 

*očekuje se učešće Dragana Bjelogrlića

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.