Popust na United work&travel programe za studente farmacije

   

 

Drage koleginice i kolege,

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je naša organizacija započela zvaničnu saradnju sa agencijom United Work and Travel. Agencija United Work and Travel se već 12 godina bavi organizovanjem work and travel programa, kroz koje je prošlo preko 3000 studenata. Ne propustite šansu i budite i vi deo tog programa.

Za sve studente farmacije pripremili smo vaučer kojim ostvarujete popust u iznosu od $50. Kako do vaučera? Veoma lako, potrebno je da pošaljete mejl na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.i dobićete personalizovani vaučer za popust u elektronskoj formi,zatim ga odneti agenciji i ostvariti svoj popust.

Web sajt agencije možete pogledati na linku www.unitedworkandtravel.rs, a elektronsku brošuru koja se odnosi na work and travel program možete preuzeti sa linkahttp://unitedworkandtravel.rs/uploads/FLASH/index.html.
Ljubazno osoblje agencije odgovoriće na sva vaša pitanja i nedoumice u vezi sa work and travel programom, budite slobodni da ih kontaktirate. To možete učiniti na mailThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., putem telefona 011/3650082, 061/1759376, a možete ih i posetiti svakog radnog dana od 10-18h. Kancelarija agencije United Work and Travel nalazi se u Nemanjinoj 40, lokal 4 (suteren), TC Futura u Beogradu.

 

 

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.